السبت، 14 أبريل 2012

سلطـــــــة الرنجــــــــة بالبنجـــــــــر



المكونات










طريقة التحضير



ثمرة جزر
2 ثمرة بنجر
خيار مخلل
فلفل أبيض
حبة بصل صغيرة
رنجة متوسطة مخلية 
2 ثمرة بطاطس متوسطة

لعمل الصوص:
كوب كريمة أو زبادي
ملعقة عصير ليمون
2 ملعقة عصير بنجر
سكر
ملح
=======================
الطريقة:

1- اسلقي البطاطس والجزر في حلة، واسلقي البنجر في حلة تانية.

2- قشّريهم وقطّعيهم مكعبات أو أي شكل تحبيه، ومعاهم البصل والخيار المخلل والرنجة واخلطيهم مع بعض.

3- اخلطي مكونات الصوص كويس وصبّيها على السلطة، وحطّي عليها مكعبات البنجر قبل التقديم على طول..
           وبالهناااااااااااا والشفااااااااااا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

التعليق/