الأحد، 19 فبراير 2012

تورتة عيد ميلاد

خطوات عمل التورتة
============
المقادير :
8 بيضات
كوب ونصف سكر بودرة
كوب ونصف دقيق
نصف كوب نشا
ملعقة صغيرة بيكنج باودر
فانيليا
لو عاوزاها بالشيكولاتة ممكن تذودى معلقتين كاكاو على الدقيق

ثانيا الطريقة :
نحط البيض والسكر والفانيليافى العجانة ونضربهم لمدة نصف ساعة
نخلط الدقيق والنشا والبيكنج باودر والكاكاو على بعض
وبعدين نضيف عليهم الخليط اللي فى العجانة
نفرش فى الصينية ورق زبدة علشان متلزقش
ونصب الخليط فى الصينية ونضعه فى الفرن حوالى تلت اربع ساعه او حتى تمام النضج

اول متطلع من الفرن اقلبها على منخل سلك واسيبها تبرد
وبعدين قسمتها نصفين وحشيتها كريمة
وذوقتها بكريم شانتيه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

التعليق/